ZAVŘÍT MENUHOMEPRODUKTPODPORABLOGKONTAKTPŘIHLÁSIT SE
ENGLISH
Nová generace hybridního systému již brzy!

Unikátní systém lokální výroby a uchovávání elektrické energie nejen z obnovitelných zdrojů rozšiřuje své řady o nový produkt. Tentokrát jsme se zaměřili na řešení pro komplikované podoby střech a minimalizaci hlučnosti zařízení.

Co představuje hybridní systém CES BATTERY BOX, již pravděpodobně není nutné podrobně vysvětlovat - unikátní zařízení inteligentně řešící propojení výroby elektrické energie z obnovitelných zdrojů s jejím skladováním uzřelo světlo světa již v roce 2017 a od té doby představilo několik dalších inovací a navazujících produktů. Ukládání vyrobené energie do libovolně nastavitelného bateriového banku představující optimální způsob hospodaření s vlastní vyrobenou energií od té doby ocenil na české poměry rekordní počet majitelů nemovitostí.

Nakolik nám záleží na jejich spokojenosti, hledáme neúnavně nová vhodná řešení tak, abychom byli schopni uspokojit každý typ domácnosti. Nyní máme tu čest přivítat v královské rodině chytrých hybridních systémů nového člena a rovnou královnu - CES BATTERY BOX 3F QUEEN.Systém je vhodný pro rodinné domy, jejichž spotřeba předpokládá v místních podmínkách vysokou míru soběstačnosti a nízké zatížení v rámci okamžité zátěže - tj. spotřebiče v zálohované části (Backup) nemají zátěž vyšší než 3 kW na fázi. Benefitem je nízká hlučnost zařízení, řešení vhodné i pro komplikovanější provedení střech či možnost volby prioritního toku čisté energie až ve čtyřech pracovních režimech včetně zabezpečení domova před nečekanými výpadky distribuční sítě.

Podobně jako srdce a mozek řídí zásobování energiemi všechna místa v lidském těle, pomáhá třífázový systém CBB 3F QUEEN hospodařit i distribuovat elektrickou energii na všechna potřebná místa ve vaší domácnosti tak, aby byla správně pokryta aktuální poptávka. Nástavbou tohoto produktu je bezdrátový modul umožňující regulaci vyrobené elektrické energie (přebytek) pro technická vybavení budov. Zařízení lze propojit se systémem inteligentní domácnosti, což umožňuje zapojení strategického komponentu do plánování a ovládání chodu celého domu.

Model CES BATTERY BOX 3F QUEEN je ovládán prostřednictvím přehledné aplikace ve vašem chytrém mobilním zařízení (k dispozici ve verzi pro systémy Android nebo iOS). Kdekoliv se nacházíte, získáte pohodlný a rychlý přístup k datům o vaší výrobě i spotřebě. Majitelé tabletů mohou přepínat mezi režimem domovské obrazovky samotného zařízení a aplikací s nastavením funkcí řízení a statistikami o provozu a výkonech systému.

Systém představuje základní modely s kapacitou baterií 9,6 a 12 kWh - v případě požadavku lze k systému připojit externí bateriový bank s kapacitou až 11 ks baterií (nutností je pak instalace odlišného BMS systému). Všechny komponenty systému se nadále nacházejí v kompaktním zařízení s jedním silovým kabelem na vstupu a dvěma na výstupu. Hlučnost je výrazně snížena díky pasivnímu chlazení invertoru a rozsah napětí začíná již na 200 V, což umožňuje využití i pro menší či rozdělené plochy FVE na střeše. 

I v tomto případě je pro nás prioritou design zařízení - vývojový tým navrh a připravil zcela nový indikační systém stavu zařízení sestávající z LED ikony v horním pásu, dle kterých se snadno na první pohled zorientujete v aktuálních hodnotách i na větší vzdálenost. Povrchová úprava kombinuje broušený nerez s černým laminem ve vysokém lesku a splňuje vysoké nároky na vzhled zařízení u nejednoho náročného fanouška technologií. 

Sledujte nás a již brzy se dozvíte více!